Sommar

Längtan efter sommaren är nu enorm. Finns en del saker jag har att se fram emot innan denna vinter är över, som Hemavan om två veckor. Woop woop :) MEN, idag när de är +5 grader ute kan jag inte låta bli att titta på sommarbilder.
/J

Hahaha...

..hittade denna text i ett frågeformelär i tidningen SOLO...

Fråga: "Jag läste att det är förenat med livsfara att låta någon blåsa upp luft i slidan. Det kan väl aldrig stämma?

Svar: " - Risken är försvinnande liten men om din partner sluter helt tätt med läpparna runt slidöppningen och blåser så kan en bubbla skapas som sedan färdas upp till livmodern och vidare ut i blodomloppet. Om den luftbubblan sedan skulle komma att blockera ett blodkärl som leder till hjärtat eller hjärnan, så kan du faktiskt dö. Men, som sagt, det är ytterst liten risk." 


Ganska roande va?! ;)

/A


Helgen

Helgen var lyckad, förutom att jag nu är hes och låter som jag är i puberteten efter att ha spelat match med halsont.
Matchen gick helt ok, även om vi förlorade.
Under lördagskvällen blev de en tillställning med Ica Gourmet, där Hasse bjöd oss på mat på droskan sedan gick vi alla vidare till Invito. Bästa Gourmet, tack till alla som var med och bidrog till en lyckad kväll.
Imorgon spelar vi nog säsongens viktigaste match mot Eos i Lund, håll en tumme eller två är ni snälla!
/J

Ibland..

..känner jag mig bäst i hela världen, ungefär som nu :)

Har just avnjutit en underbart god middag, som JAG (givetvis) lagat, den bestod av färsbiffar med rålök och fetaost, mums! Sen fick jag tillbaka min tenta idag, som jag KLARAT! Ni förstår kanske varför jag är på sånt underbart humör!!

Helgen gick tok för snabbt som vanligt.. den bestod denna gång utav klassfest i fredags, vi hade skitnajs å det var kul att se alla klasskompisar på så underbart trevligt humör! I lördags gick jag och min kära vän Ida och såg denna film på bio, mycket mysigt!






Efteråt kikade vi en sväng på Allstar och såg slutet på hockeyn! Mkt Trevligt initiativ av dig Ida! Söndagen bestod av dop och sen var jag förbi hos Kokko-Persson och klippte lite på söta Eddies hår som snabbt blev en storkille, helt perfekt blev det ju inte eftersom han var ganska nyfiken på vad jag riktigt sysslade med.. kvällen igår avslutades med jobb på gården me kidsen och Solsidan, i love!

Nu ska jag softa i soffan å bara njuta, hopps ni oxå gör det!
Puss å Kram / A

Torsdag

Så var det Torsdag! Igår provade jag att baka de omtalade "Rocky Roads" från Leila bakar. De var sjukt lätt att göra och dom är riktigt goda. Allt man behöver är saltade jordnötter, pistagenötter, dumle, mini marshmallows och mörk kvalitetschoklad.
Nu ska jag ta och plugga lite vägmärken sedan hälsa på hos Malin hade jag tänkt!
/J

Nattabarn..

....Är precis vad jag är! Det här är min absolut bästa tid på dygnet, kom just på den biljanta idén att måla naglarna.. med fransk manikyr :) Ni som har provat vet att det kan ta en stund och är absolut inget man borde göra när man egentligen borde ligga i sängen!

Klockan ringer 06:30 och jag har ens tanken på att gå i säng! Sitter och njuter framför ett av mina favoritprogram, Criminal Minds!

Men snart är det väl ändå dags att krypa ner.. Sov Gott på er! /A










Måndagsbarn

Jag är verkligen ingen måndagstjej och kommer nog aldrig att bli. Har nog en allmänt dålig dag idag!
Däremot är jag otroligt glad och stolt över att vi vann matchen i lördags mot Kvarnby. De var en måste-vinna-match för vår del. Även om vi hade en ledning med +- 20p nästan hela matchen så var väl den 4e perioden inte riktigt våran men vi vann tillslut med 8p. Woop Woop!
Helgen kunde väl inte slutat så mycket bättre med tanke på sällskapet jag hade!
/Julia

Söndagsångest!

Jag och Lisa ligger i soffan respektive sängen och ser på Solsidan, kladdkaka och tokskratt är ingen bra idé, då sätter man i halsen kan jag informera om! Kaos!
Vi är på så grymt övertrötta efter gårdagen och diskussionerna är allt annat än normala denna kväll..  kan hända att det är mest jag som är flummig, men jag drar ner Lisa i skiten oxå ;)

Imorrn början en ny termin med ny kurs.. känns som att jag gärna hade vilat upp mig lite innan, kan inte påstå att jag är jättetaggad tyvärr!

Sjunker ner i soffan igen, hörs! / Anna

Middag

NU vankas middag med lilla mamma på Gandhi. Indisk mat är ju sjukt gott men något jag äter alldeles för sällan!
Sen blir de en hemmakväll med Lets Dance, eller Lets Dans som mormor säger! :)

Värme!

 

Det är något speciellt med fredagafton efter att man har skrivit tenta, en ljuvlig underbar känsla! Man har egentligen ingen aning hur det har gått, men det kvittar för man kan ändå inte göra något åt saken så jag passar på och njuter av att vara fri från plugg!

Slänger in en bild från min och Stinas Asienresa för jag längtar så grymt mycket efter sommar och värme! Tänka sig att det är över fyra år sen vi luffade runt i tio veckor, sjukt!

Nu blir det att powernappa lite för ikväll vankas jobb på UG med kidsen, imorrn blire en tripp till Umeå för att kolla på Julias basketmatch, GO COMETS! Senare på kvällen blir det att köra tillbaka mot skellhell och lite firande att tentan är gjord :)

//Annispannis




 







Halleluja

Dagens träning är avklarad, nu är de bara att orka ta sig till duschen!
Imorgon blir de jobb sen kommer lilla mamma, kul! Vi hade tänkt oss gå och äta på Gandhi. Sen på lördag är de match. GO COMETS!!!

Hipp Hipp Hurra!



Stort Grattis till Eddie Kokko på din 1års dag!


Jag vill även passa på att skicka en hälsning till han där uppe, LÅT MIG KLARA TENTAN IMORRN!!

Kram!
Fru Fagerman

Minnen!



Hittade en gammal bild på alla vi syskon från det glada 80-talet!! /A

Systra Mi

Då kööööör vi! Jag och Anna... Anna och jag. Två systrar med samma pappa, den ena från Lövånger och den andra från Umeå. De är många av både mina vänner och hennes vänner som inte riktigt vet att jag har en storasyster och hon en liten sådan. Så de här är ju ett utmärkt sätt för er att lära känna oss som de systrar vi är!
Sitter och försöker leta fram nån bild på oss två men de är nog omöjligt, så den jag hittade är denna. Gammal som gatan!
More to come!
/J

Leker bra, leker bättre, leker bäst!

Jag fick äran att inleda, så ett Välkommen känns som det rätta ordvalet!

Jag å syster fick upp ett tokryck, och detta är resultatet! Syrran var så god å snäll och tog tag i skapandet eftersom jag sitter å pluggar som en galning, eller (?), jo, jag inbillar mig iallafall det!

Jag som sitter vid tangenterna för stunden är den där rödhåriga, äldre varianten av oss två, vi har funderat lite på våra synliga likheter eftersom jag tror att vi båda är lik vår gemensamma far, men ack, de är inte många... men vi har hiitat EN - VI har nån slags böj på näsan båda två.. så då antar jag att man kan fastställa att vi faktiskt är systrar trots allt!!

Dyker ner i boken igen!

So Long!
Anna







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0