Tillbaka till livet

Städar och tvättar för fullt, kan inte vara hälsosamt att leva i denna lägenhet som det såg ut tills idag.. och än är jag inte klar! Är nästan aldrig hemma, har inte ens packat upp ordentligt sen festivalen, jag jobbar, ränner runt å jobbar igen.. ganska skönt på sitt sätt att det var mulet idag så jag får lite gjort.. Är fortfarande trött efter helgens trevligheter och helvetespasset på 12,5 h igår.. sovde säkert 12 h inatt, men det var nog behövligt!

Har inte så mycket förnuftigt att berätta sen sista tiden så jag låter bli :) Till helgen är det trästocks, brukar vara riktigt mysigt så jag hoppas även på detta år! Kan bli en onsdagskväll i stan igen, hade råtrevligt sist så får se om man orkar åka upp!

Funderar på en skogstur med Pamina ikväll, kanske vågar mig runt ut mot stugorna ikväll om hon inte får fnatt på vägen dit ;) Om någon hittar en vit häst utan ryttare ikväll, så leta tills ni hittar mig är ni snäll! Haha, näe riktigt så illa är det väl inte..
Är inte världspepp på någonting just nu, men orken kommer nog tillbaka..
.....oj, blev inte mycket värt konstaterat idag, lovar att skriva nåt vettigt och lägga ut en bild nästa gång!

Onsdag.

Är faktiskt riktigt trött efter en dag på jobbet, även om det mesta har gått riktigt bra! Ska käka lyxmiddagen spaggeti+bacon+hericotverts nu sen drar jag å friends till staden å sätter oss på en uteservering å lyxar :) Kom dit vetja!

Härliga lediga dag

Har haft en underbart skön ledig dag, inledde dagen med mitt motto, sova tills jag vaknar.. steg upp drygt 12.. skönt med minst 10h sömn..

Åkte ner till Noret för lite bad å mys med familjen, red ut i skogen med Pamina, var supermysigt om man bortser från flugorna ;)

Sen har jag försökt sätta upp ett sånt här provisoriskt myggnät i fönstret, gick åt skogen!! Får nog fortsätta döda myggor innan jag ska sova!

Nu väntar Picknick i solen vid havet med en old friend som jag stötte på i helgen som jag inte träffat eller hunnit umgås med på EVIGHETER!

MYS :)

 


Ny vecka!

Vill bara flika in i sommarvärmen å säga att jag bara ÄLSKAR att vara ledig i fyra dagar och de två hittills har jag tillbringat vid havet! Det var så sjukt härligt idag å vilka vågor! Love Life!

ZzzZZZZZZzzzzzzzz..

Det finns inget som känslan av att lägga sig i rena lakan som hängt ute efter en lång dusch, god natt!

Stadsfesten!

 

Lellas underbara efterrätt, lika god som den såg ut ;)


Angelica är saknad på bilden!

Helgen (onsd-lördag) tillbringades på stadsfesten, tack för allt du levererade Skellefteå! Hann både med personalfest, utgång direkt efter jobbet, kväll med bästa tjejerna, efterfester, lugn lördag, möten med människor som är saknade och massor, massor med god mat! Och oj så mycket trevligheter å oväntade impulser!

Hann dock inte med mycket sömn förrän inatt då jag sov i 13,5 h!!! Hade en del att ta igen må jag säga!!!

Livet går som på räls och jag KLARADE TENTAN!! Den bästa av de bästaste känslor! Imorrn ska jag och städa i Bissjön så att vi kan visa huset, så roligt att några hört av sig och vill se på vårt älskade underbara hus som jag gärna hade behållt om jag haft möjlighet,, men det känns ändå rätt ok!

Är pigg som en mört, och lär inte somna än på en stund..
KRAM

RSS 2.0