Det borde få ett slut.

Efter en vecka som gått väldigt snabbt, väldigt lärorik, intressanta dr house funderingar från läkarna så är jag väldigt nöjd. Bara jag själv kunde bli frisk nån jäkla gång, nu får det vara nog!

Sköna sovmorgon!

Jag tror knappast det finns någon som avnjuter sina sovmornar lika mycket som jag... ingen väckarklocka, inga måsten... kändes i vilket fall väldigt behövligt, kl 14 är det nya tag på praktiken!

Omvårdnadstekniska prylar..

 

Lyckades sätta den grövsta pvk:n idag utan problem, borde kunna det som rinnande vatten, men har tyvärr missat allt för många chanser, så blev riktigt glad att det gick så bra! Känns alltid bra att lyckas ;) Och näe jag bad inte nån fota, inte min hand in action med andra ord..


Bra skit

 

Såg ni den när den gick på 4an förra helgen? Det gjorde inte jag, men jag är glad att jag såg den i efterhand!

Praktiken rullar på, tror att det går rätt bra ändå, man är inte kung men inte katastrof heller ;)

Har klippt mor lilla i afton, fick hennes köttsoppa i utbyte, man kanske skulle våga sig på att göra klimp till?


nu börjar det andra livet.

Måndag. Inte en måndag som alla måndagar, har from med idag 8 v praktik framför oss, tror att jag med fler går in på lassa med blandade känslor kl 13, det är jättekul, men ack så jobbigt och utmattande samtidigt. Svårt att förklara känslan fakiskt. Jag citerar ett inkommande sms... "Kan inte fatta att den här dagen kom tillslut"..

Jag har ätit mammas bullar till frukost i brist på annat, börjar om två timmar, så jag hade nästan tänkt hinna mig en sväng på affären innan, kanske bäst att krypa ur koftan och täcket och inse att min mysiga stund är över! Skulle kanske ha sovit lite kortare än till halv elva ;) För övrigt har jag ont i halsen fortfarande, vad är det för fel?

Så här blev resultatet!!


Tycker synd om människor som sminkar sig varje dag!

Jag å petra cyklade förbi en limo påväg hem, ofta i den här stan? Den såg inte ens ny ut.. Nu ska jag softa innan sömnen tar vid.. men varför ska det vara så jobbigt att tvätta bort sminket?

bara sånt där lite av varje..

Har varit med Ida och simmat på Edda, skönt var det! Vi bubblade och bastade och peelade oxå, så nu är vi riktigt fredagsfräscha! :)
Ikväll blir det käk på allstar med klassen, smaskens! Förresten var en sväng på coop igår, och gissa vad! ADVENTSLJUSSTAKARNA var redan framme!!!!! Tycker det är lite väl å ta i, eller?
Ska tvätta en sväng nu, men sliiiiiiit dig ur soffan männisch!! Ni vet sådär trött som man bara är efter att ha varit på badhus.. så känner jag mig just nu... mer då, jo, helg, skönt!

Jag har tänkt hälla en färgburk över mig på lördag, vad tror ni?







Beautiful

Fick en jättefin orkidé i present av Lina, Jonas och Vilgot (även om han tyckte att det var lite konstigt att jag skulle ha den.. ;)


Frisk?

Bestämde mig typ att jag var frisk idag! Så jag följde Ida ut och sprang.. blev sisådär 4 km runt älvsbackabron, mörkt och jättemysigt, men drygt halvvägs blev benen som bly.. tycker alltid det är råsvårt att veta om det går dåligt för att man är sjuk eller om det bara är sviter av förkylningen?!


20:01

Är jag trött för att jag har plugg kvar, eller har jag plugg kvar för att jag är trött? Klura på den ni!

Sköna söndag eller söndagsångest?

Sov tills jag vaknade, softade lite och åkte mot Fjälbyn för att hjälpa till lite i stallet, vädret var underbart, riktigt skönt att vara lite flitig! Åkte vidare till Noret och blev varmt välkomnad av Vilgot som senare tyckte att jag kunde stå kvar i hallen, hehe.. bestämd 2åring där!
Åt Kurtans älgstek (mums!) med potatis och broccoli från landet och mammas vinbärsgelé till, himmelskt gott! Sen hade hon gjort ostglass, eller frozen cheesecake som de flesta andra kanske säger.. å gissa att hon hade gjort tårta oxå, så joo, mätta blev vi! Gick å pratade med hästarna en sväng tills det blev dax att åka hemåt..
Har haft Emelie här ikväll å vi har haft söndagsmys! SYND bara att söndagsångesten ska infinna sig som alltid när det blir kväll.. blaj.


(Lovas bild från i somras när hon följde mig för att kika till hästarna lite...)



Helg.

Älskade fredag! Har skickat iväg hemtentan, vilken glädje! Har dock varit påväg att bli förkyld typ hela veckan.. har haft ont i halsen sen i tisdag, men nu har jag ont i huvudet oxå, inte likt mig! KLAG KLAG!
Har jobbarkväll ikväll, vi ska på leos med ungdomarna så det blir nice, hårt jobb ;)
Drömmer mig bort i mina minnen för ett slag...

Trevlig helg!


Syndar..


Men aaaaaaaahhhhhh!!


Som vanligt får jag för mig att jag ska ta med datorn till sängen för att se en stund av nån film som jag inte har en aning om vad det är, mest för att det ska vara lite sövande.. "om jag bara kollar en liten stund och sen slår ihop locket"...
Igår slutade det såklart med att jag såg färdigt hela, men OJ VILKEN MYSIG FILM det var!! Tips här nedan till alla!




Sovmorgonen blev såklart längre än jag tänkt (SKIT.)


Måndag.

Tjurigheten - Latheten 1-0
Bodypump kl 20.

hahahahhaa..

På tal om nya byxor så stoppade jag just in en massa gamla kuvert i en påse, knöt igen påsen och tänkte slänga den, MED BYXORNA I!!!!! Tänk så förnedrande om jag hade måste stå i soptunnan och gräva imorrn när jag ska ha dom, hahahhaha..

Helg!

Aahhw, råkade visst sova en stund! Jag som ska gå och lägga mig tidigt ikväll för att kliva upp och jobba imorrn, typiskt! Har kvar en dag att jobba åt Anita sen hon var så snäll och jobbade åt mig i somras, men det känns helt ok... problemet är bara att jag har lyckats vända på dygnet en aningens ;)

Sen imorrnkväll kommer några tjejer ur klassen hit så det blir ju rånice.. på söndag bär det av till Lövis igen för att jobba på Mingos, men det kan ju inte bli annat än rånice det med!

 

(Avslutning med Mingos i våras, jag och Emma jobbar hårt)

 

Jag och Petra hann med en fika på Waynes idag oxå, mysigt värre, sen sprang jag och köpte ett par nya svarta brallor.. inget speciellt, men dom är riktigt höga som jag vill ha dom, in med fläsket!!! ;) Köpte ett par nya träningsbyxor i veckan oxå, råsköna och prisvärda från stadium, 249kr!

Har varit ganska flitig senaste två veckorna tycker jag!

Förra veckan:

Må: Bodypump

Ons: Löpning

Tors: Bodypump

Lörd: Löpning

Denna vecka:

Må: Bodypump

Tis: Boxercise

Ons: Löpning

Torsdag: SPYC

Slut skrytet (stavas? eller finns ens ordet?) för idag!

Nu ska jag städa, weeeiihoooo!

PEACE!

 


Varit på bio ikväll!


Min STORA kärlek!

Hur det än är med kärleken, så finns det någon som jag kommer

Att älska livet igenom, även när hans dagar tar slut

Även om jag helst inte ens vill tänka på det

Jag kan hålla om honom hur länge som helst

Mysa med honom i timmar

Klia honom på ryggen hur länge som helst

Prata med honom i timmar

Han har egen vilja, men han blir sällan less på mig som person

Han luktar alltid gott, är alltid brun och är snygg i håret

Han har ännu större ögon än jag

Han får mig att bli så otroligt avslappnad

Vi kan ta långa promenader som jag aldrig annars skulle uppskatta

Han har funnits i mitt liv sen jag var bara sju år

Han är mitt allt, en sådan långvarig kärlek går helt enkelt inte att beskriva

Sånt finns bara på film..

 

 

 

 

 

Raymo

 

;)


Alla kan ju inte ha lika tur som jag..

(Jag och Jonas)

Min mamma har nog alltid varit något av en trädgårdsälskare, varje gång jag har varit förbi där sista veckorna, har jag med mig en full kasse med lite av varje, morötter, potatis, purjolök, vitkål, rödbetor... och oj så mycket gott man kan laga utav det..

MUMS!


Sovmorgon, igen!

Vad är det med mig och sovmornar, man kunde ju tycka att när man sovit 8-9 h borde det ju inte vara nåt problem att stiga upp, jag stiger ju upp efter 5-6 h när jag ska jobba ibland, men icket.. bara för att jag vet att jag inte har bestämda tider att gå efter under dagen så fortsätter jag att sova.. hemtentan kommer ju inte att skriva sig själv som jag verkar tro.. annars hade jag väl inte suttit här och skrivit istället ;) Jag skulle ALDRIG klara av distansstudier, den saken är då klar! NU JÄKLAR!

Kanelbullens dag idag!


VIKTIGT!

Inte ofta jag skriver tre gånger på en dag, men detta är riktigt intressant läsning, betydligt intressantare än det som kommer ur mitt huvud..
Kolla in länken nedan!

http://www.dt.se/pralin/bloggar/resor/vastbankskoll?url=http%3A%2F%2Fblogg.dt.se%2Fvastbankskoll%2F#DTTop

Tre ägg senare..

Känner mig lite piggare och bättre till mods efter lite käk och bodypump! Då vet ni ;)

Måndag.

Jag har bara en beklagar dag idag, känner mig bara trött, trött och mera trött!!!!!! Ny dag tack.

Häääääärliga Lördag!

Idag blir en sköööön dag... Har just ätit frulle, sen blir det morgonspring med Ida :)
Lite städ, en sväng på stan för att senare dra till Petra och träffa trevligaste brudarna, "Pink Ladies" tema ikväll.. vi kommer att vara skiiiiitsnygga!!

Trevlig Helg!

RSS 2.0