Tvättarmorgon

Jag tycker faktiskt om att tvätta, jag tycker om att vika om kläderna i garderoben varje gång innan jag lägger in rena.. ibland har jag tillåme färgskala, inte typiskt mig att ha saker i ordning, jag vet, men med tvätt är det nåt annat..
Jag började tvätta själv när jag var ungefär 14 år, mamma var hos min bror Erik i några månader (kändes det som iaf) och jag hade inget val, sen fortsatte jag med det. Insåg nog ganska snabbt att om jag tvättade så kunde jag ju själv se till att favoritkläderna alltid var rena :)
Som sagt är jag ganska noga, även vad  gällande tvättgrader, färgsortering, tvättmedel och sånt.. så när man ska sätta igång sina vita lakan och inser att hela paketet med Skona VITtvätt verkar vara helt poff försvunnet, då blir man rödhårig och det kokar i öronen! OKEJ om någon nallar lite ur mitt tvättmedel, men va fan, hela kartongen kan ju inte ha försvunnit, och nej, jag tog inte med mig den tillbaka in i lägenheten.. jag rymmer den ändå inte på nåt bra ställe här!
STÖRT!

Klockan tolv ska jag gå och klippa till luggen, hög tid! När jag är klar anländer bästa lillasyster med bussen, tjoho!

MMmmmMMmmmMMmm...

Kvällens belöning efter första s.p.y.c passet efter förkylningen..

Bra flyt där Fagerman.

Funderade länge om jag skulle avboka eller gå på core kl 17, tjurig som jag är så drog jag mig ur soffan efter en riktigt hektisk dag.. men vars fan var träningskortet, har ju inte tränat på typ en månad pga av förkylningen, menmen tänkte jag, provar att gå dit ändå, blev stressigt och kom inte tio min i som man ska, utan snarare sex min i.. ungefär som jag, tidsoptimisten brukar göra ;)
Och gissa att det då hunnit bli fullbokat, vilket jäkla oflyt, så ack, jag gick hem igen! Blev så irriterad att jag tog fram glassen från helgen istället.. så nu ska jag boka in SPYC imorrn, som är tusen gånger jobbigare, bara för att kompensera!!!!! DÅ VET NI!

Sista veckan.

Bara tre dagar kvar på lassa nu! Pratade lite med den SSK som jag har gått mest med, hon sa att det
finns bara en sak du är dålig på, det är att tro på dig själv!
Det värmde!

Vinst

Soffan/promenad 0-1

Kungligt

http://www.tv4play.se/noje/sa_mycket_battre?videoid=2091393

Såååå Bra!!

Födelsedagspresent!

 

Fick valfri massage av Petra i present senast, jag hade inte satt blommor i håret, men jag kände mig som hon på bilden ;) OJ, så skönt det var! Riktigt mysigt hade hon gjort oxå när jag kom, en massa tända ljus och alldelens tyst å stillsamt, fick värsta spa-känslan! Tack Petra!

 

 


½

Har varit ledig i tre dagar, inleder veckan med en kväll och påbörjar den andra halvan av lassapraktiken! Tänk så fort de första två veckorna gick, hoppas det känns lika dant när vi ska sa va på äldreboende, swiiissch så är det jul!

Bättre söndag än på länge.

Har haft en riktigt härlig söndag, även om jag är trött som få! Man skulle nästan kunna tro att jag är bakis så trött är jag! Blev väckt av Emelies sköna röst, ack så blev det lite tidigare än jag tänkt men det var nog lika bra! Sen myste jag i morgonrocken tills jag tog med mig Sofie på en prom, alltid lika trevligt med trevligt sällskap! Fick se hur Idaho jobbade på vägen å blev bjuden på lite blåbärspaj, mums!

Har käkat med Petra på Kungsgrillen, asgod mat där, men eftersom att smaksinnet suger åt jag inte ens upp! Gick på hemmakväll å mötte upp Ida för att hyra filmen nedan, en VÄLDIGT spec film! Tyckte riktigt bra om den, dom hade lyckats blanda komik å tragik på ett minst sagt finurligt sätt!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, so long my friends!

 


Dagens i-landsproblem.

Ska jag duscha, äta eller hämta tvätten först? Stora problem här.

helg!

Ledig idag, imorrn, söndag å kväll måndag, ska iofs jobba ikväll/natt på mingos, men det räknas ju ändå inte :)

Typ 7e gången dom ringer från "the studio" idag, jag är inte alls sugen på att lägga ner ett antal hundralappar för en bild på mig själv, kan alla sluta tipsa om mig tack! overandout.

blabla blabla balablabla armen..

Eftersom jag somnade när jag kom hem till soffan, kan man väl nästan låtsas om att jag bara råka äta frukost två gånger idag :P Det är väl ok?! Kanske inte världens bästa middag, näe jag erkänner.. gröt plus 4(!) mackor med ost och marmelad(!) Jaja, får bli bättre en annan dag.. var så himla trött bara! Dagarna rinner iväg, imorrn är halva praktiken gjord för mig, och jag är nöjd hittills! (gav en i.m. injektion igår, den nålen är lång, längre, längst..)

Innan jag vaknade till liv igen i soffan så ligger jag i nåt mellanläge och känner mig tyngdlös, så känns det alltid för mig.. är det så för er andra oxå, man drömmer fast man nästan är vaken, men man bara snubblar runt och kan inte stå i drömmen, försöker gripa tag i saker och, ja men ni vet som i rymden, jag gillar det INTE, tycker att det känns snarast obehagligt!

Igår tog jag och Lella en dejt på Ica Maxi, det var riktigt trevligt faktiskt :) Vi shoppade runt lite, pratade skit å köpte korv till middag :) Mer av sånt tack!


RSS 2.0